Påskavslut

Det har varit några intensiva veckor på kliniken och runt omkring! I onsdags var vi återigen på Aktiv ortopedteknik vid Munktell och deltog på deras Gå-och löpardag. Där träffade vi även representanter från Asics och MBT. Alltid roligt att få höra lite nyheter och prata skor! Jag fick bl.a. en förhandstitt på den Kayano som kommer i oktober…! Så snygg!

Det finns många bra löparskor, men min fot och jag är ense om att Kayano från Asics passar oss bäst. En stabil sko med riktigt bra stötdämpning och extra stöd för oss pronerare. Mina förra har nu gjort sitt, då jag använder dem dagligen och går mycket i dem. Personligen föredrar jag att gå i löparskor hellre än walkingskor. Tänk på att skorna slits även om vi inte sprungit 50-60 mil i dem, för hur många mil har du gått?? Och materialet åldras även utan användning… Så här ser mina nya ut som snart ska ut och premiäranvändas!

Kayano-e1364827280816-300x300

Men igår var det dessa som gällde!

Dansskor-300x300

För då var det 4 timmars dans som blev dagens/helgens träning! Har inte alls varit motiverad att träna veckan som gått och jag vet att jag ska… borde… Men när motivationen tryter, och det gör den, så gör något annat! Något som du tycker är roligt och lyfter dig! Och då menar jag någon aktivitet! Inte läsa Aftonbladet i soffan… det får du göra efteråt! Ta en promenad först och fika sen! Vi behöver inte alltid till gymmet…. Promenera till affären istället för att ta bilen! Gå ut och gräv fram vårblommorna under snön! Och njut av solen, vare sig du är inne och tittar ut, eller är ute i friska luften! Känn hur smilbanden drar uppåt när du ser det härliga vädret! Ha en riktigt skön avslutning på påskhelgen!